Nejnovější recenze ze sekce Longboardy
Prkno se vzhledové líbí a vyhovuje Spokojenost
Snadno ovladatelný, stabilní, rychlý
WORKER Colory 22
Přidáno: 18. srpna 2023
(naposledy upraveno 18. srpna 2023)
Zakoupeno v inSPORTline.cz
- Za tuto cenu docela velmi robustní Skateboard který děti miluji. Barva se společnost case oloupe.
Uplna parada ridi se to uplne samo
Jsem zacatecnik vse super jsem nadsen
Mindless Core 28,5
Tomino
Přidáno: 20. července 2023
(naposledy upraveno 20. července 2023)
Zakoupeno v Honzovy-longboardy.cz
- Koupeno pro přítelkyni a spokojenost.
- Pěkný design
- Ideální velikost do mesta
Carver Triton Signal 31
Přidáno: 16. července 2023
(naposledy upraveno 16. července 2023)
Zakoupeno v SNOWPANIC shop
Prostě skvělý Skate za skvělou cenu.
super dance prkno za skvělou cenu
- uveze i chlapa
Super, ochota, rychlé dodání zboží.
Globe Arcadia black maple/chromeset 36
Přidáno: 22. května 2023
(naposledy upraveno 22. května 2023)
Zakoupeno v Honzovy-longboardy.cz
- Kvalitní zpracování, skvěle jede! Příjmný je tvar desky konkávy (dvojité prohnutí, ( jemná) pružnost desky se super odezvou pod nohama, skvěle zatáčí a reaguje na směr, hodně hravý board skvělý na stezky, sjezdy, parky, město …
Tempish Bohemia II 38
Radoslav
Přidáno: 10. května 2023
(naposledy upraveno 10. května 2023)
- Český výrobok
- Super cena
- Kvalitné spracovanie
- Pružný
S longboardom som veľmi spokojný. Skvelý na jazdenie dole kopcom, aj cruising mestom. Pružná doska a skvelá ovládateľnosť.
Voltage Cubism DT V2 39
Mi17hip
Přidáno: 26. dubna 2023
(naposledy upraveno 26. dubna 2023)
Zakoupeno v Honzovy-longboardy.cz
- Nevihodou bolo to ze som musel od montovať kolieska aby som dal dolu ochranu foliu
Idem sa na ňom učiť tak uvidíme
- Naprostá paráda, vyměnila jsem si jen kolečka, potřebovala jsem hlavně desku, ale naprosta spokojenost!!
- Quality products on affordable price
Great board especially for new beginners.
Would definitely recommend to everyone.
Do not buy cheap boards, or you will experience negative feelings about the ride.
Madrid as a brand totally meet my expectations. And for sure is on par with Landyachts or Loaded
- Nemám co vytknout,jede jak má. Spokojena....
Jsem surfskate nováček, ale ze skejtu jsem nadšen.
- Surfuje
- Pumpuje
- Carvuje
- Nepatrně kratší osa trucků
- Bez výběru grafiky – buď sedne nebo ne
Je to můj první surfskate, takže nemám porovnání s jinými, ale jsem spokojen. Mám 180 cm / 85 kg a délka i rozvor mi přijdou OK. Na konci první vyjížďky jsem byl schopen pumpovat i po horším asfaltu nebo do mírného kopce. I pro začátečníka (mám maličko odježděno na longboardu, ale fakt jen trochu) mi trucky Meraki nepřijdou nijak nevyzpytatelné nebo nestabilní, není potřeba se bát, jen je třeba ohlídat, aby neměl člověk přední nohu před kolečky. Rozsah pohybu, obratnost a celkově jízda bez odrážení a slézání z prkna je návyková. Mínusy mám jen dva – zaprvé je vepředu na jedné straně trochu kratší osa trucků, než by podle mě měla být, takže při použití dvou speedringů nepřesahuje osa matku kolečka, a tím pádem pojistná funkce matky není využita na 100%. Ale vzhledem k tomu, že v kolečkách jsou správně dimenzované distanční kroužky ložisek, tak je matku možné v pohodě dotáhnout natvrdo a povolení tak nejspíš nehrozí. Druhá věc je obecně neduhem surfskatů, a sice to, že grafiku si témeř nemůžete vybrat – když zohledníte důležitější parametry, jako je systém trucků, rozvor a tvar desky, a k tomu ještě cenu a dostupnost, tak vám ve výsledku zbyde třeba jediný model s jedinou grafikou, se kterou se prostě smíříte.
Na pohled velmi líbivý skate, vhodný pro začátečníka, kolečka jezdí dobře po rovném i mírně nerovném povrchu. Nevýhodou je, že v základu je scate bílý a design je jen tence nastříkaný. Velmi snadno se oprýská a to jen, když na něm stojíte - loupe se to.
- Pekny design.
Krasny design... se odlupuje. Neni chranen zadnym ochranym lakem. Track u kolecka byl pod koleckem nalakovan i tam kde nemel, kolecko tak nelze sundat. Kvalita zpracovani je velkym zklamanim. Na policku na okrasu fajn. Objednal jsem dva kusy. Dcery nadsene ale boji se jezdit aby se jim potisk neloupal.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »